Tërmet në Maqedoni

Disa tërmete janë ndjerë në Ballkan dhe Evropë në orët e para të mëngjesit.Një termet prej tre ballë që ka goditur Greqinë është ndjerë edhe në Dojran, termetet janë regjistruar edhe në Turqi dhe Rumani./Gazeta e Pavarur