Të shtëna me armë në bulevardin “Aradhet partizane” në Shkup

Në bulevardin “Aradhet partizane” në Shkup sonte rreth orës 18:35 ka pasur të shtëna nga një automjet ndaj një automjeti tjetër, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Që atje theksuan se deri më tani nuk ka denoncim për persona të plagosur dhe as nuk ka gjurmë gjaku në vendin e ngjarjes.

Nëpunësit policorë janë duke punuar për zbardhjen e rastit.