Shtatë të vdekur pasi që në automobil në Kinë u ndesh me këmbësorë

Policia kineze qëlloi një burrë pasi që ai me automobil goditi disa këmbësorë në qendër të qytetit kinez Zaojang, dhe shkaktoi vdekjen e gjashtë personave.

Sipas televizionit shtetëror kinez në sulmin që ndodhi në Zaojang, në provincën veriore Hubej, janë lënduar shtatë persona.

Policia kineze nuk kumtoi më tepër hollësi.

Në Kinë në vitet e fundit u shpeshtuan sulmet me automobil. Në shtator të vitit të kaluar së paku 11 njerëz u vdiqën pasi që një burrë drejtori automobilin e tij drejt një grupin këmbësorësh në Kinën jugore, për shkak të hakmarrjes që ishte dënuar për vepra penale