Shpallet konkursi për shitjen e “Mercedesit”, ky është çmimi

Prej sot dhe në dhjetë ditët e ardhshme, të gjithë personat e interesuar fizik, juridik apo të huaj mund të paraqesin kërkesë deri tek Shërbimi për punë të përbashkëta për pjesëmarrje në ofertën publike të “Mercedesit” të blinduar, transmeton Medial.mk.

Çmimi fillestar është 14.372.208 denarë në bazë të vlerësimit nga ana e Ministrisë së Drejtësisë dhe Byrosë për ekspertizë gjyqësore.

“Serioziteti i ofertës të interesuarit e garantojnë me deponimin e garancisë bankare në vlerë prej dy për qind nga vlera e paramenduar e veturës, apo 287.444 denarë”, ka thënë Pece Mirçevski në pres konferencën e sotme në qeveri./Medial.mk/