Sela: Ministria e Shëndetësisë i takon Aleancës për Shqiptarët dhe për këtë nuk diskutojmë

Pas takimit të Komitetit qendror të ASH-së, kryetari Ziadin Sela para medias ka thënë se qëndrimet e partisë janë parimore dhe se vendi bosh, gjegjësisht Ministria e Shëndetësisë i takon Aleancës për Shqiptarët dhe për këtë nuk ka pse të diskutohet.

Poashtu edhe Taravari ka deklaruar se çfarë në fakt ka qenë takimi i sotëm i Aleancës me kryesinë e ngushtë, duke theksuar se ai është angazhuar për logjistikën dhe organizimin e kongresit të parë të ASH-së