Sela dhe Aleanca anëshkalojnë Kasamin?

Ilmi Aziri nga partia e Ziadin Selës merr pjesë në kongresin e BESËS, raporton TetovaSot.

Edhe pse Bilall Kasami ka thënë se me Selën vazhdon koalicioni, Sela ka zgjedhur që mos të mbështes asnjë krah të përçarë të Besës.

Me ardhjen e Azirit në kongres. Sela siç duket i jep një dush të ftoht Bilall Kasamit.