Rusia i përgjigjet SHBA’së, Britanisë dhe Francës

SHBA, Britania e Madhe dhe Franca kanë nisur sulmin e tyre në Siri. Ky sulm ishte paralajmëruar nga blloku perëndimor.

Sulmi vjen pas sulmit të dyshuar kimik në Siri.

Shpërthimet goditën Damaskun, ku mijëra banorë janë evakuar.

Trump në një deklaratë ka thënë se këto sulme i japin fund përdorimit të armkëve kimike. Por ka reaguar edhe Antonov ku ai ka thënë se sulmi ndaj Sirisë do te ketë pasoja të mëdha