Rezultate të para: “Për” kanë votuar 90,94 për qind, “kundër” 6,33 për qind

Sipas të dhënave të para që i ka publikuar Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) në ueb faqen e vet, nga të përpunuara 30 për qind të vendvotimeve, “për” në pyetjen e referendumit janë prononcuar 90,94 për qind, “ndërsa “kundër” ishin 6,13 për qind.
Qytetarët e Maqedonisë në referendumin e sotëm u prononcuan për pyetjen “Nëse jeni për anëtarësim në BE dhe NATO me pranimin  e Marrëveshjes mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë”.
Jehona në referendum deri në ora 18:30 ishte 34,09 për qind.