Ratifikimi i Marrëveshjes me Greqinë, Komisioni për Çështje Evropiane i dha dritë jeshile

Komisioni për çështje Evropianë në Kuvend, i ka dhënë dritë jeshile propozim-ligjit për ratifikimin e Marrëveshjes mes Greqinë për çështjen e emrit, 10 deputetë kanë qenë “për” dhe asnjë “kundër” dhe të “përmbajtur”.

Nesër në ora 11:00 hidhet në seancë plenare, ku pritet të bëhet dhe ratifikimi.