Qytetarët e Çairit nesër mund të bisedojnë me ministrat, deputetët dhe funksionarët e BDI-së

Të Shtunën më 01.09.2018 në mjediset e Komunës së Çairit, nga ora 13:00 deri në ora 18:00 do të organizohet ditë e hapur për banorët e Komunës së Çairit, gjatë së cilës qytetarët do të kenë mundësi të realizojnë takim me ministrat, zëvendës ministrat, sekretarët shtetëror dhe deputetët e zonës nga rradhët e BDI-së për t’i shprehur vërejtjet, kërkesat, idetë, sugjerimet për një qeverisje sa më të afërt dhe në shërbim të qytetarëve, informojnë nga BDI.

Karavani i bashkëbisedimit me qytetarët “Zëri yt” fillon nga Komuna e Çairit

Të pranishëm do të jenë:

 • Bujar Osmani – zv.Kryeministër
 • Sadulla Duraku – Ministër i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor
 • Kreshnik Bekteshi – Ministër i Ekonomisë
 • Arbër Ademi – Ministër i Arsimit dhe Shkencës
 • Shyrete Elezi- zv. Ministre e Finansave
 • Agim Nuhiu – zv. Ministër i Punëve të Brendëshme
 • Asim Musa – zv. Ministër i Shëndetësisë
 • Bekim Maksuti – zv. Ministër i Mbrojtjes
 • Nefrus Çeliku – Sekretar Shtetëror në Ministrinë e Bujqësisë
 • Jahi Jahiu – Sekretar Shtetëror në Ministrinë e Administratës Publike
 • dhe Deputetët e zonës:
 • Ejup Alimi – Koordinator i grupit parlamentar
  Artan Grubi – deputet