Protesta, Gërçeva me këto fjalë i drejtohet VMRO-së

Pas vendimit të VMRO-DPMNE-së që të mos përkrahë protestën e cila do të mbahet sot në mbrojtje të emrit dhe identitetit, ka reaguar ish deputetja Sollza Gërçeva e cila ka porositur se janë të pjekur të vetë-eksplodojnë.

“Pas deklaratës së VMRO-së se vetëm mbështesin të drejtën demokratike në protesta (sikur dikush ka të drejtë të mbrojë protestat e garantuara me Kushtetutë), të pjekur janë të vetë-eksplodojnë. Kjo është për rubrikën ‘besoni ose jo’”, ka shkruar Gërçeva në profilin e saj në Fejsbuk. /Medial.mk/