Procesi i “skriningut”, Osmani dhe Hahn në konferencë për shtyp

Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani i cili ndodhet në Bruksel ku dje filloi skriningu i Maqedonisë për antarësimin e Maqedonisë në BE, sot drejtpërsëdrejti nga ora 11.30 do të jetë LIVE nga selia e Komisionit Evropian, ku me rastin e fillimit të procesit të skriningut, fjalët e tyre për opinion do ti kenë Zëvendëskryetari i Qeverisë dhe Shef i Delegacionit Shtetëror për Negociata, Bujar Osmani, së bashku me Eurokomisionerin për Zgjerim dhe politikë fqinjësore, Johanes Han./Gazeta e Pavarur