“Prej kohës kur vdiq, Tito-ja nuk besoj më në përrallat për Baba Dimrin”

Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha ka komentuar urimet e shumta dhe postimet për Vitin e Ri, 2018, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Prej kohës kur vdiq, Tito-ja nuk besoj më në përrallat për Baba Dimrin. Kot ma uroni, faliminderit për mirëkuptim.”
Komandant Hoxha, me ardhjen e qeverisë së re në Maqedoni, është kthyer në vendlindje. Ai në një kohë të gjatë është përndjekur nga regjimi i kaluar kriminel. (INA)