“Pranverë pa drejtësi” nesër protesta për rastin “Almir Aliu”

Nën moton “Pranverë PA DREJTËSI”, nesër e mërkurën më 21 Mars 2018 në orën 13:00 do të organizohet protestë para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, për rastin e Almir Aliut, ku të akuzuarit Boban Iliq iu mundësua gjykim me mbrojtje në liri pas rikualifikimit të rastit nga “vrasje” në “aksident komunikacioni me pasojë vdekje”, shkruan Fol.

“Ju presim në Protestë të shprehni revoltën tuaj ndaj mafias gjyqësore. Sillni me vete lodër, veshje apo çkado më të zemrës nga fëmija apo nipi-mbesa juaj. Protesta do të jetë e qetë sepse do të ketë shumë nëna dhe fëmijë”, thuhet në thirrjen për protestë./