Përsëri shtrenjtohen derivatet e naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që sonte pas mesnate për një denarë të shtrenjtohen derivatet e naftës. Me këtë vendim, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtoj 67.5 denarë për litër, EUROSUPER BS-98 do të shitet për 69.5 deanrë për litër.
Po ashtu me vendimin por një denarë shtrenjtohet edhe Dizeli, dhe tani një litër dizel do të kushtoj 60.5 denarë.