Pançevskit sërisht do t’i gjykohet për “Mobing”

Gjykata e Apelit hodhi poshtë vendimin paraprak të gjykatës së shkallës së parë në lëndën për mobing të ngritur kundër ish kryetarit të Gjykatës Penale në Shkup, Vladimir Pancevski. Lënda tashmë është rikthyer sërisht për vendim  në gjykatën themelore Shkupi 2.
Në vendimin e gjykatës së shkallës së parë, me të cilin pranohet ankesa e Pancevskit, thuhet se vendimi ëhstë I paqartë, I pakuptueshëm dhe nuk përmban arsyetime të mjaftueshme të faktuara mbi të cilat do të mund të vendoste gjykata e shkallës së parë.
Akuzën për bobimng kundër ish kreut të penales, e ngriti Goran Stemenkovski, një I punësuar në këtë gjykatë, I cili akuzn ish kreun e gjykatës për keqtrajtim psiqik dhe degradim, I cili ka filluar në momentin kur Stamenkovskin e fotografuan në kohën që merrte pjesë në protestat e “revoluzionit të larmë”, të mbajtura nga opozita e atëhershme. /rtm