Kreu Maqedoni Osmani: Opozita duhet të kuptojë se Maqedonia nuk të ardhme pa BE-në...

Osmani: Opozita duhet të kuptojë se Maqedonia nuk të ardhme pa BE-në dhe NATO-n

“Opozita ende po e mban peng këtë proces, dhe me këtë edhe ardhmërinë e shtetit. Do të donim që këtë luftë ta udhëheqim bashkërisht me opozitën, por, nëse është e nevojshme do ta bëjmë edhe pa ato dhe do të përfundojmë me sukses. Besoj se me përkrahjen e madhe nga qytetarët do të arrijmë ta bëjmë në kohën e planifikuar”, thotë Osmani në intervistën për gazetën greke “Etnos”, raporton AIM.