Një banor i Rahçes vritet në një sulm të armatosur

Një person më i moshuar i gjinisë mashkullore sot pasdite është vrarë në një sulm të armatosur në hyrjen e fshatit Rahçe të Shkupit.

Siç deklaroi zëdhënësi i MPB-të, Toni Angellovski për MIA-n, ekipet e MPB-së kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke bërë ekspertizë.

Më shumë detaje paralajmërohen për më vonë.