Në Ministrinë e Drejtësisë konsultime për ligjet e PP-së

Në Ministrinë e Drejtësisë sot  mbahen konsultime për  ligjin për prokurori penale me grupin e punës.

Ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska në profilin e saj në Fejsbuk publikoi fotografi, në të cilat shihet se midis të pranishmëve është edhe prokurori shtetëror publik Lubomir Joveski, prokurorja e PSP-së, Lençe Ristovska, akademiku Vllado Kambovski dhe pedagogë nga Fakulteti Juridik.