Moti sot në Maqedoni

Moti sot parashikohet të jetë pjesërisht i vranët dhe me reshje të dobëta shiu.

Temperatura më e madhe ditore parashikohet të jetë deri në 20 gradë celsius, ndërsa ajo e mëngjesit deri në 11 gradë celsius.

Shpejtësia e ajrit do të shkojë deri në 4 km/h.

Shikueshmëria e rrugëve nuk parashikohet të ketë ndonjë pengesë në të gjithë vendin./Gazeta e Pavarur