Moti për ditën e sotme

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht i ftohtë dhe i vranët gjatë gjithë ditës.

Temperaturat e mëngjesit do të sillen nga 0 deri në 3 gradë të mëngjesit, ndërsa ato ditore nuk do të kalojnë 5 gradë celsius.