Во прекин магистралниот пат Битола-Ресен на „Макази“

Во прекин магистралниот пат Битола-Ресен на „Макази“
Од 17 часот во прекин е магистралниот пат Битола-Ресен на м.в. „Макази“, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија.

Сообраќајот е во целосен прекин поради опожарена трска, додава АМСМ.

Споделување со вашите пријатели: