Пожарот кај Петровец ставен под контрола

Пожарот кај Петровец ставен под контрола
Поради запалена трска кај каналот на потегот од Ржаничино до Таор во општина Петровец вечерва интервенираше екипа на Противпожарната бригада на Скопје.

Пожарот е ставен под контрола, а на терен се интервенирало со две противпожарни возила, велат од противпожарната служба за МИА.

Како што информираат, на истата локација поради потпалена трска интервенираат секој втор ден.

Споделување со вашите пријатели: