(ФОТО) Како денес изгледа синот на Мајкл Џексон со кого Кралот на попот мавташе преку балкон

(ФОТО) Како денес изгледа синот на Мајкл Џексон со кого Кралот на попот мавташе преку балкон
Мајкл Џексон Помладиот на јавноста ѝ е одамна познат како бебето во ќебе, или Blanket Baby, бидејќи неговиот татко како бебе го префрли преку балконот на еден берлински хотел, завиткан во ќебенце, и со него мавташе пред насобраните новинари.

Малиот Мајкл сега има 17 години и веќе долго време не се појавил во јавност. Скандалот се случи во 2002 година, кога Кралот на попот со своето семејство престојуваше во Берлин, па на новинарите и фановите им ги покажуваше своите две постари деца од балконот, а потоа го изведи и најмладиот син, Мајкл Џексон Помладиот, со кого „мавташе“ преку оградата на балконот.

Овој 17-годишник сѐ уште бега од вниманието на медиумите, а многумина до неодамна не знае ни како изгледа.

Споделување со вашите пријатели: