Г-ѓа Трамп во патики: Меланија ги соблече штиклите за торнадото

Г-ѓа Трамп во патики: Меланија ги соблече штиклите за торнадото
САД- Првата дама на САд Меланија Трамп (48) ги соблече штиклите „Маноло Бланик“ по турнејата низ три држави во САД за хуманитарна цел, и за посетата на Алабама која ја опустоши торнадо, облече патики „Адидас“. Со сопругот и синот, Барон (12) беа спортско- елегантно облечени додека пристигаа на целта со хеликоптер. Целата модна комбинација на Меланија не е евтина, ама вели јавноста, барем е попригодна за целта.

Носеше бордо фармерки со потпис на Џ Бренд и капутче на Томи Хилфигер.

Споделување со вашите пријатели: