(ВИДЕО) Ар Кели се дереше и плачеше на интервју: Не сум злоупотребил никого, ме местат

(ВИДЕО) Ар Кели се дереше и плачеше на интервју: Не сум злоупотребил никого, ме местат
Популарниот пејач Ар Кели го даде своето прво интервју откако беше обвинет за сексуална злоупотреба не жени. Во интервјуто за американската телевизија Си-Би-Ес, тој не можеше да ги контролира емоциите и стана и почна да вика, па низ плач тврдеше дека не е виновен.

- Ми рекоа дека ќе ми ја уништат кариерата. Но, ова не е музика, животот ми виси - викаше Ар.

Споделување со вашите пријатели: