Соработка на Амазон веб сервисес и Семос едукација

Соработка на Амазон веб сервисес и Семос едукација

Соработка на светски познатата компанија Амазон веб сервисес и на домашната Семос едукација ќе биде најавена денеска во Скопје.

Соработката е најавена како значајна за компаниите во државава и регионот.

На промоцијата на планираните активности се најавени обраќања на министерите за информатичко општество и администрација и за труд и социјална политика, Дамјан Манчевски и Мила Царовска, како и на директорката на Семос Едукација Валентина Тасева.

Споделување со вашите пријатели: