Летиција уште еднаш стави печат дека е најдобро облечена кралица

Летиција уште еднаш стави печат дека е најдобро облечена кралица
Кралицата Летиција и нејзиниот сопруг кралот Фелипе ги угостија перуанскиот претседател и неговата сопруга кои што стигнаа во посета на Шпанија.

Покрај сите активности тие беа и на отварање на Меѓународниот саем на современа уметност.

Стилот на шпанската кралица уште еднаш потврди дека ја заслужува титулата за најдобро облечен член на кралското семејство.

Летиција на отварањето облекла фантастичен кожен фустан кој што го комбинирала со салонки, многу едноставен но исклучиво модерен стил.

Споделување со вашите пријатели: