Џенифер или Амал: Кој подобро го носи фустанот?

Џенифер или Амал: Кој подобро го носи фустанот?
Џенифер на доделувањето на Оскарите во фустан на Том Форд

Амал, во истиот фустан пред 10 месеци на забавата на Мет Гала

 

Споделување со вашите пријатели: