Бучковски: Заев и Ципрас направија чудо

Бучковски: Заев и Ципрас направија чудо
Започнува нова ера за Македонија, изјавил поранешниот премиер Владо Бучковски за  „БНР

„Тоа за нашата држава тоа е голема придобивка. Членството на Македонија во НАТО има големо значење и за цела Европа воопшто. Ова е голем успех, а Заев и Ципрас направија чудо. Плативме висока цена, но тоа е нашата жртва за подобар живот“, истакна Бучковски.

Споделување со вашите пријатели: