(ВИДЕО) Преслушајте ја „Нова плоча“ на Дани Димитровска

(ВИДЕО) Преслушајте ја „Нова плоча“ на Дани Димитровска
Дани Димитровска со нова балада ги израдува своите фанови. Вонвремеска ,со одлично видео прекрасна ритмика и нанижани зборови, 39-годишната пејачка не почести со „Време“.

Музиката и текстот ги потпишува Весна Малинова Бабамов, додека прекрасното видео е на препознатливиот Чедо Поповски.

Споделување со вашите пријатели: