Конор Макгрегор можно е да оди во Украина

Конор Макгрегор можно е да оди во Украина
 Поранешниот светски шампион во UFC во лесна и полулесна категорија Конор Макгрегор може да дојде во Украина за да присуствува на турнир во организација на WWFC.

Во конкуренција за натпреварите се пријавени и неговите спаринг партнери од Ирска, Блејн О’Дрискол и Николај Гроздев.

  • Конор Мекгрегор може да ја посети Украина. Тој сака да ги поддржи своите пријатели и спаринг партнери Блејн О’Дрискол и Николај Гроздева. Двајцата на 2 март ќе се борат на турнирот WWFC 14, соопшти прес-службата на WWFC.

Споделување со вашите пријатели: