Тамара Тодевска ќе ја претставува Македонија на Евросонг 2019 во Израел

Тамара Тодевска ќе ја претставува Македонија на Евросонг 2019 во Израел
Македонската радио телевизија донесе одлука Тамара Тодевска да ја претставува Македонија на Евросонг 2019, што ќе се одржи во мај во Тел Авив, Израел.

Од МРТ посочуваат дека се во тек консултации со група автори околу песната-национален претставник на годинашниот Евросонг.

Споделување со вашите пријатели: