Празникот Богојавление – Водици неработен за православните граѓани

Празникот Богојавление – Водици неработен за православните граѓани
Согласно со Законот за празниците на Република Македонија, празникот Богојавление – Водици на 19 јануари 2019 (сабота) е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Споделување со вашите пријатели: