(ВИДЕО) Директорот на МКЦ го исчисти дворот од снег

(ВИДЕО) Директорот на МКЦ го исчисти дворот од снег
Директорот на Младинскиот културен центар во Скопје, Русе Арсов го чистеше наталожениот снег пред институцијата која ја предводи.

„в.д. директорот на МКЦ, сериозно ја сфати изреката: Исчисти го прво својот двор“, стои во описот на видеото.

Споделување со вашите пријатели: