(ВИДЕО) Најсмешните моменти од снимањето на третата сезона на Преспав

(ВИДЕО) Најсмешните моменти од снимањето на третата сезона на Преспав
Третата сезона на телевизиската серија „Преспав“ е во тек, а од продукцијата ОХО споделија дел од најсмешните моменти во текот на снимањето.

„Преспав“ трета година по ред предизвикува насмевки кај гледачите, а според она како се снимала серијата, очигледно забавно им е и на актерите.

Третата сезоина се емитува на Македонската радио телевизија.

Споделување со вашите пријатели: