„Диско треска“ за Василица во МОБ

„Диско треска“ за Василица во МОБ
Гала концерт по повод празникот „Василица“ насловен како „DISCO FEVER“, оваа година ќе и приреди на публиката вистинско и незаборавно уживање со изборот од најдобрите диско хитови од 70′ години во целосно нови симфониски аранжмани.

Македонската опера и балет, со огромно задоволство најавува „Диско треска“ на 12 и 13 јануари со почеток во 20 часот.

Споделување со вашите пријатели: