Ѓоко Танески со концерт на Винтерленд во Скопје

Ѓоко Танески со концерт на Винтерленд во Скопје
Вечерва од 22 часот на Плоштад Македонија концерт ќе одржи Ѓоко Танески. Македонска музика, греано вино, слатки и најпознатите песни на поп-пејачот ќе се слушнат на првата новогодишна населба во Скопје, Винтерленд.

Од 15 декември секоја вечер од 18 до 23 часот  има програма за секоја возраст и за сите деца.

Споделување со вашите пријатели: