(ФОТО) Крава го отежна сообраќајот во Скопје

(ФОТО) Крава го отежна сообраќајот во Скопје
На најфрекфентниот булевар во Скопје „Партизански одреди“ утринава се појави и крава, која ги збуни возачите.

Фотографијата е споделена на групата „Ѕид на сообраќајниот срам“.

Засега, не е познато како кравата стигнала до градот.

Споделување со вашите пријатели: