Роднина на починат пациент претепал сестра од КАРИЛ

Роднина на починат пациент претепал сестра од КАРИЛ
Роднина на починат пациент претепал медицинска сестра на КАРИЛ, пишува Плусинфо.

За оваа немила случка итна прес-конференција најави и министерот за здравство Венко Филипче, на која ќе бидат обелоденети повеќе детали.

Споделување со вашите пријатели: