Ема Томпсон почестена од Бакингамската палата: Дама во патики

Ема Томпсон почестена од Бакингамската палата: Дама во патики
Англија- Британската актерка Ема Томпсон на свеченост во Бакингамската палата ја доби титулата дама, која ја доделува кралицата Елизабета Втора и е меѓу најголемите почести на британската империја. Педесет и деветгодишната Томпсон изгледаше опуштена на високата свеченост и се шегуваше со принцот Вилијам.

За таа пригода го прекрши протоколот и со костумот искомбинира патики.

Споделување со вашите пријатели: