(ВИДЕО) Тепачка во маркет во Лесковац за евтини пилиња

(ВИДЕО) Тепачка во маркет во Лесковац за евтини пилиња
Социјалните мрежи денеска беа преплавени со фотографии и видео-снимки од отворањето на продавниците на „Лидл“ во Србија, а во една од нив речиси избувна и тепачка.

На порталот „Југмедија“ беше објавена видоео-снимка од отворањето на „Лидл” во Лесковац, на видеото може да се забалежи дека како луѓето се караат и туркаат кој да земе повеќе пилиња, поради ниската цена.

„Лидл“ на денот на отварањето понуди акција за пилиња по цена од 120 динари за килограм, а во сите 16 отворени објекти имало вистинска борба за ова месо.

Како што јавуваат српските медиуми интервненирала и брзата помош, бидејќи на едно лице му се слошило.

Споделување со вашите пријатели: