Прв Донаторски кружок во организација на „Конект“

Прв Донаторски кружок во организација на „Конект“
Првиот Донаторски кружок во организација на „Конект“ ќе се одржи денеска во Скопје.

Донаторскиот кружок како модел е познат во светот и го работат многу организации, кои како и „Конект“ се посветени на поттикнување на филантропијата и донирањето во своите земји.

- Луѓето кои ќе бидат дел од Донаторскиот кружок гледаат на своите донации како влог, како инвестиција во заедницата во којашто живеат, инвестиција во подобро утре, а Кружокот им дава можност да ја испланираат донацијата, велат од организацијата „Конект“.

Споделување со вашите пријатели: