Mickoski: Premtuan jetë, sollën varfërim, krim dhe korrupsion

Në ditët kur përpiqen të tregojnë të pavërtetën si të vërtetë dhe kapitullimin si fitore, në ditët kur shpërdorimi masiv i parave tuaja që futen në buxhetin e shtetit, përgjigjet për temat aktuale do të mbeten në plan të dytë.

Por, OBRM-PDUKM, si një parti e ndërtimit të kombit, është këtu për ta kujtuar qeverinë për të gjitha premtimet e pasuksesshme që bënë në të kaluarën, tha udhëheqësi i OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski.

“Ata premtuan jetë, kemi varfëri, tani ata premtojnë një të ardhme, ndërsa marrim kaos dhe mashtrime, krime dhe ekonomi të shkatërruar. Nuk do të ketë ditë që nuk do të ketë asnjë aferë të re dhe përveç marrëveshjes së kapitullimit, dështimet e qeverisë vërehen në të gjitha fushat e tjera. Bujqit është fundin e saj. Fermerët janë në punën e ekzistencës. Ndryshe nga qeveria, unë do të flas me figura që janë fakte të pastra. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikës në tremujorin e dytë të vitit 2018, blerja dhe shitja e produkteve bujqësore u ulën me 4.4% krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Kjo do të thotë që fermerët po humbasin para dhe nuk mund ta shesin prodhimin e tyre”, tha Mickoski.