Menduh Thaçi aktivizohet, nesër në takime të nivelit të lartë në Bruksel

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi të mërkurën do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Bruksel.

Gjatë qëndrimit dyditorë në Bruksel Kryetari i PDSH-së, Thaçi do të realizojë takime me zyrtarë të lartë të Komisionit dhe Parlamentit Evropian.