Me flamuj turq dhe shqiptar, fitorja e Erdoganit u festua edhe në Tiranë

Përveç Prizrenit dhe Shkupit, ku disa qytetarë dolën në rrugë me flamuj turq dhe shqiptar, fitorja e Erdoganit u festua edhe në Tiranë nga një grup shqiptarësh. Në fotot e shpërndara përj Anadolu Agency duket se si kryeqytetasit kanë festuar fitoren e Erdoganit si president.