Marrëveshja për emrin, Zaev pranon letër nga Orban

Kryeministri hungarez Viktor Orban i ka dërguar letër kryeministrit Zoran Zaev në të cilën ai e ka përshëndetur marrëveshjen me Greqinë, njëherësh edhe vendimet për negociatat me BE-në dhe ftesën e NATO-s për Maqedoninë.

Mes tjerash në letër është vlerësuar edhe partneriteti strategjik mes dyja vendeve.