Marrëveshja Maqedoni – Greqi, Ivanov akoma “kokëfortë”, nuk firmos!

Nëse presidenti i Maqedonisë Ivanov deri në mes të javës mbetet në qëndrimin fillestar dhe nuk firmos marrëveshjen për emrin e ri të Maqedonisë atëher afati do të skadojë, pas kësaj ]ligji do të kthehet për rivotim në Kuvend.

Gjithsesi kryeministri, Zoran Zaev tha se asgjë nuk varet as nga Ivanovi e as nga politikanët tjerë, por se për marrëveshjen janë qytetarët ata që do të vendosin.