Marin Mema “trondit” prap Maqedoninë me dokumentarin “Shkupi, një histori Ilire”

Gazetari i Top Channel dhe autori i emisioneve “Shqipëria tjetër”, ka tronditur Maqedoninë me emisionin e tij të radhës: ”Shkupi, një histori Ilire”

Mema u ndal tek Shkupi dhe nga fakti sesi aty janë kryer investimet – nga ana e shqiptare dhe ajo e banuar nga maqedonas.

Investimi dhe falsifikimi i historisë e bën dallimin në mes Shkupit shqiptar dhe Shkupit maqedonas.

”Shkupi, një histori Ilire” nxjerr disa sekuenca nga emisioni të filmuara me kamerë amatore, ku Mema dhe ekipi i tij kontrollohen nga Policia dhe nga njësiti special “Alfa”.

Mema ka thënë se ka shumë të vërteta që emisioni do ti zbulojë.