LSDM zgjedh zëdhënësin e ri të partisë

Zëdhënës i ri i LSDM-së është emëruar Kostadin Kostadinov, deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Krahas Kostadinovit në pres shërbimin e LSDM-së, për informata, qëndrime politike dhe çështje të tjera në interes të qytetarëve dhe mediave në dispozicion do të jenë edhe personat e angazhuar për marrëdhënie me publikun, siç janë: Aleksandar Popovski, Branisllav Gjorgjievski, Stefan Vasev./Gazeta e Pavarur